Punktering - vi hjälper dig!

Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA-bil. Vi finns för dig i Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo och Skurup. Våra bärgare har jour dygnet runt och bemannar stationen alla dagar året om. Dygnet runt, året runt kan vi hjälpa dig med det mesta gällande ditt fordon. Allt från bärgning, starthjälp, byta däck/hjul, låsöppning, punktering, reparationer, transporter eller annat som kan hända ute på vägarna utöver olyckor.

Bilbärgning att lita på

Tomelilla Sydlarm AB nås dygnet runt i södra Sverige! Våra bärgningsbilar finns strategiskt placerade och är alltid snabbt på plats. Bra service. Vår bärgning görs i samverkan med Sveriges räddningstjänst, polis och de flesta försäkringsbolag. Våra bärgningsbilar med erfarna bärgare finns strategiskt placerade i närheten av Tomelilla, Ystad, Skurup, Sjöbo och Simrishamn.

Reparationer på plats

Sydlarm bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta hjul eller reparera däck på plats. När man minst anar händer något oplanerat, bilen vill inte starta eller så kör du fast i ett dike. Vi på Sydlarm är turen i oturen. Vi har kapaciteten att hjälpa dig dygnet runt, året runt.

PRISFÖRFRÅGAN VID PUNKTERING