Har du fått Motorstopp?

Står du hemma eller utmed vägarna i Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo och Skurup eller i närheten? Ring oss dygnet runt, vi är snabbt på plats året om! Med Tomelilla Sydlarm AB kan du och dina chaufförer känna er trygga på vägarna. Vi hjälper dig vid motorstopp dygnet runt.

Motorstopp - SYDLARM hjälper dig 24H

Våra bärgningsbilar är gjorda för små och stora fordon, oavsett om de har hjul eller larvfötter. Eventuell bärgning görs i samverkan med Sveriges räddningstjänst. Vi har bärningsbilar redo att bistå med bästa tänkbara hjälp i hela vårt område. Vi har ett nära samarbete med polis och de flesta försäkringsbolag. 

Tomelilla Sydlarm AB bärgar och transporterar åt privatpersoner, försäkringsbolag och företag. Vi har en komplett mobil verkstad och har möjligheten att starta bilen på plats. Har du varit med om en olycka, vill bilen inte starta eller har du kört fast i ett dike?

Beställa hjälp vid motorstopp

Adress

Banmästaregatan 13

273 34 Tomelilla

Sverige

Kontakt

0417-149 80 

0411-55 55 30

0414-71304

Vi har telefontid 24/7 året om.

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Tomelilla Sydlarm AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Tomelilla Sydlarm AB.

SYDLARM i Tomelilla - Org.nr: 556432-0447