VÄGASSISTANS NÄRA DIG

Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA-bil. Vi finns för dig i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun. Våra bärgare har jour dygnet runt och bemannar stationen alla dagar året om. Dygnet runt, året runt kan vi hjälpa dig med det mesta gällande ditt fordon. Allt från bärgning, starthjälp, byte av däck/hjul, låsöppning, punktering, reparationer, transporter eller annat som kan hända ute på vägarna utöver olyckor.

I våra vägassistansförsäkringar ingår

Bilbärgning

Ibland behöver du vägassistans för att komma vidare. Vi hjälper alla på alla platser i södra Sverige! Ring oss dygnet runt när du behöver vägassistans i södra Sverige.

Tungbärgning

Det är inte bara bilar som kan bli ståendes på vägen, även tyngre fordon som lastbilar kan drabbas. Vi har fordon som lämpar sig för tungbärgning och finns på plats när ni behöver oss i Skåne med omnejd.

Transport

Vi kan transportera fordon, maskiner och traktorer upp till 5 ton. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Tomelilla, Ystad, Skurup, Sjöbo och Simrishamn's kommun.

Räddaren i nöden!

Otroligt kunniga och fantastisk service. Bra kännedom gällande verkstäder osv. Min husbil blev fixad dagen efter tack vara bärgarens val av verkstad.

Daniel H - 02/10/2020

BÄRGING'S FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart vi är klara. Vi har öppet alla dagar och alla tider på året, vi finns för dig dygnet runt.

Adress

Banmästaregatan 13

273 34 Tomelilla

Sverige

Kontakt

0417-149 80 

0411-55 55 30

0414-71304

Vi har telefontid 24/7 året om.

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Tomelilla Sydlarm AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Tomelilla Sydlarm AB.

SYDLARM i Tomelilla - Org.nr: 556432-0447