Bärga utan försäkring i Södra Skåne | SYDLARM

Bärga utan försäkring i Österlen? Ring oss dygnet runt på 0417-149 80 eller 0411-555530 och beställ tid och pris för biltransport i Södra Skåne. Behöver du vägassistans så ring vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 40-50 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort. Din bärgare i Tomelilla, Ystad, Skurup, Sjöbo och Simrishamn's kommun med jour dygnet runt, året runt.

Prisförfrågan transport utan försäkring

Beställare

Ingen fil vald

Biltransport i Skåne

Tomelilla Sydlarm AB utför även olika typer av biltransporter & specialtransporter upp till 5 ton. Vi ser till att våra kunder får rätt utrustning och rätt fordon  som är anpassade efter era önskemål.  Boka transport eller gör en prisförfrågan. Vi finns för dig och ditt fordon i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun.

Maskintransport i Skåne

Här på Sydlarm har vi  erfarna fordonsflyttare. Vi har kapacitet att flytta maskiner upp till 5 ton. Vi transporterar allt från minigrävare, liftar, truckar, fyrhjulingar, mopedbilar, mc och traktorer. Vi ordnar transport åt allt från försäkringbolag, företag och uthyrningsfirmor.

Tungtransport i Skåne

Genom SOS international erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Våra kunder säger...

" Räddaren i nöden!
Otroligt kunniga och fantastisk service.
Bra kännedom gällande verkstäder osv. Min husbil blev fixad dagen efter tack vara bärgarens val av verkstad. "

Daniel Hellerstedt

" Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet "

 

 

Pontus Hector

FRÅGA OM BÄRGNING UTAN FÖRSÄKRING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart vi är klara. Vi har öppet alla dagar och alla tider på året, vi finns för dig dygnet runt.

Adress

Banmästaregatan 13

273 34 Tomelilla

Sverige

Kontakt

0417-149 80 

0411-55 55 30

0414-71304

Vi har telefontid 24/7 året om.

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Tomelilla Sydlarm AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Tomelilla Sydlarm AB.

SYDLARM i Tomelilla - Org.nr: 556432-0447