SYDLARM - SOS bärgare i samarbete över hela Sverige

För att vara så effektiva som möjligt och att alltid hjälpa till är sammarbete en viktig del. Nedan kan du läsa mer om några våra partners och besöka deras webbplatser. Tillsammans håller vi Sverige rullande.

Speciell partner

"Vägassistans – när som helst och var som helst" SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. 

SOS International

"Vägassistans – när som helst och var som helst" SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – vilket är till stort gagn när du är i behov av vägassistans. 

Malmö-Vellinge Bärgaren

Malmö-Vellinge Bärgaren löser allt inom bärgning i Vellinge, Trellborg och Malmö med omnejd. Vi anlitas av alla ledande försäkringsbolag, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och vägassistans när som helst på dygnet.

Donalds Bilbärgning

Vi har resurserna i Skåne. Donalds Bilbärgning utför kvalificerade bärgningar åt samtliga försäkringsbolag! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdesbärgningar i hela Sydsverige.

Kenneths Bilbärgning

Kenneths Bilbärgning bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats.

Bärgnings-Niklas AB

Bärgnings-Niklas Vägassistans erbjuder sina kunder en heltäckande bilassistans i nästan hela Västra Götaland. Vanliga uppdrag; bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och maskintransporter.

Klang Bilräddning

KLANG - Strömstad Bilräddning AB - Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige med andra ord ser vi till att E6:an flyter på som den ska. 

Kungsäter Bärgningstjänst

Vi arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, räddningstjänst, larmcentraler och polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

LL Bilbärgning & Transport AB

LL Bärgning och Transport AB utför allt från att laga punktering till öppna bilen om du tappat nyckeln eller blivit utelåst. Ibland händer det också att man feltankat bilen, fått ett motorstopp och behöver starthjälp eller kanske råkat köra in i något så att bilden inte fungerar som den ska.

Olas Rep & Bärgning

Vi finns för dig och ditt fordon, vi bemannar hela Åre kommun & Jämtland. Våra bärgare bemannar E14, väg 321, väg 322, väg 336. väg 340 och vår verkstad hjälper till med allt som har ett chassi eller motor.  Företaget är familjeägt och drivs med målet att vara tillgängliga samt ge god service oavsett om ni som kund är privatperson eller företag.

SS Bärgaren

SS Bärgaren AB främsta arbetsområde för sina Bärgare är Varberg och Falkenberg med omnejd med bärgningstjänster & vägassistans. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, räddningstjänst, larmcentraler och polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB är det personliga bärgningsföretaget där närheten till kunden prioriteras. Bärgningstjänsten ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att uppdragen överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar med hög kvalité.

Bärgarna Värmland AB

 

Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Karlstad, Arvika, Kristinehamn, Sunne eller Filipstad med omnejd. Vi samarbetar med SOS International, Falck Räddningskår & Viking Sverige. Vi kör även transporter i hela Norden.

Ramströms Bilbärgning

 

Ett familjeföretag i tredje generationen som från starten 1955. Din bärgare i Västerås, Sala, Fagersta, Eskilstuna, Strängnäs, Köping & Enköping.I behov av bärgning på direkten? Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg!  Vi utbildar även andra bärgningsföretag i Sverige.

Sölves Bärgningstjänst

 

Bärgare Tierp och utmed E4 & väg 292. En komplett bärgare. Behöver du bärga bilen till verkstad? Hjälper dig även att starta. Ring lokal bärgare NU!

Assistance Bärgaren Gotland

 

Assistance Bärgaren Gotland kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Vi samarbetar med  Falck Räddningskår & SOS international i Visby på Gotland. 

RAMSTRÖMS SYD

 

Ramströms Syd finns utmed E20 och bemannar Arboga, Kungsör, Eskilstuna & Strängnås med omnejd är din erfarna bärgare nära dig! Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan.

BJÖRDES BILBÄRGNING

 

Sedan 1985 har Björdes bärgat bilar i Östergötland, Våra bärgare finns alltid nära dig i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer “bilen går sönder”. 

LINUS BILBÄRGNING

 

Bärgare i Jönköping med omnejd. Vi utför bärgning i alla dess former, såsom terrängbärgning, assistans vid lastbilsvältor, olyckor och tungbärgningar. När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker

ÅRE BÄRGNINGSTJÄNST

 

Din bärgare i Åre & Jämtland. Vi hjälper dig oavsett skada, dygnet runt. Vi kör för Viking Bärgningstjänst och samarbetar med SOS International och de flesta försäkringsbolag Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Adress

Banmästaregatan 13

273 34 Tomelilla

Sverige

Kontakt

0417-149 80 

0411-55 55 30

0414-71304

Vi har telefontid 24/7 året om.

Öppettider

Mån - Sön: Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Tomelilla Sydlarm AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Tomelilla Sydlarm AB.

SYDLARM i Tomelilla - Org.nr: 556432-0447